Tänään olimme Mintun kanssa Kissanviiksessä huovuttamassa. Edellisestä kerrasta olikin jo aivan liian pitkä aika. Oli mukavaa ja virkistävää. Ja saimme me jotakin aikaiseksikin.

1034823.jpg

Ensin syntyi poncho Mintulle, kuten ehkä väreistä saattoi jo päätelläkin ;). Neiti ihastui hapsuihin niin, ettei niitä saanut huolitella pois. Voi kun olisin tiennyt jo villojen latomisvaiheessa, niin olisin tehnyt hapsuja hieman tasaisemmin. Yhteistyössä asettelimme villat ja teimme paketin pesukoneeseen, joka antoi hieman alkuvauhtia huopumiselle. Lopun käsityön on tehnyt Minttu ihan itse. Neiti oli aikaansaannoksestaan niin ylpeä, että poncho oli saatava päälle heti. Mitäs siitä, että se oli vielä hieman kostea :D.

1034818.jpg

Äitikin sai ponchon :). Harkitsen tätä raikastamaan mustia juhlavaatteita ensi viikonlopun juhliin. Kuva on huono, se on otettu peilin kautta ilman salamaa. Alemmassa kuvassa värit ovat lähempänä oikeaa. Molemmat ponchot on tehty merinovillasta. Se huopui nopeasti ja suht helposti. Näitä oli ihan liian mukava tehdä, montakohan tällaista yksi ihminen tarvitsee...

1034821.jpg