Loppuvuoden huovutushommat hoiti pesukone.
Syntyi kännykkäpussejä virolaisesta hahtuvasta sekä ruskea laukku huopasesta.


1175505.jpg



Marko käytti ihailtavan päättäväisesti virkkuukoukkua kiinnitettäessään laukun kantohihnaa, kiitoksia avusta ;). Mietinnässä on vielä, vuorittaisinko laukun ihanalla vanhalla lakanalla, ja tekisin vuoriin pienen sisätaskun. Laukku jää minulle itselleni, joten ehdin miettiä ihan rauhassa.


1175623.jpg 



Huopasesta neuloo kyllä nopeasti isommankin jutun, mutta hahtuva huovuttuu mielestäni tasaisemmin ja kauniimmiin. Ainakin minun neulomanani. Tässä vielä laukku ennen huovutusta. Josko parketin ruuduista saisi vähän koko-osviittaa, kun ei tullut kuvatessa laitettua mitään muutakaan kokoa mallaamaan.


1175625.jpg




Valkoinen vauvan myssy on uuden vuoden ensimmäinen käsityö. Se on tehty Novitan Woolista. On sitten jotain jo valmiina, jos toinenkin pikkuserkku menee synnyttämään ajoissa... Toinen myssy on tehty aiemmin Novitan Isoveli colorista, ja se on paitsi paksumpi, myös paljon napakampi. Valkoinenkin myssy olisi valmistunut jo vanhan vuoden puolella, jos ensimmäinen versio ei olisi mennyt purkuun. Ohje ei vain kerta kaikkiaan ole tehty minun käsialalleni, ainakaan, jos myssy on tarkoitettu pienen vauvan päähän. Omilla sovelluksilla tuli sitten sopivamman oloinen myssy.


1175510.jpg



Uusi vuosi, uudet käsityöt...
Hyvää uutta vuotta kaikille!