1020711.jpg
Pöö!
Eskarissa vietetään hurjat Halloween-juhlat, joten eskarilainen tarvitsee asun. Yökylästä mummolasta kotiuduttiin polkien jalkaa: "Äiti sä tilaat mulle netistä sellaisen samanlaisen halloween-puvun kuin Petralla, mä haluun!" Keneltä lie tyttö oppinut, että netissä on kätevä shoppailla...

No, tässä ei siis kysytty mitä mieltä äiti on halloweenista, saati sen juhlimisesta eskarissa. Vaan tehtiin tytölle puku. Materiaalina oli kaksi äidin vanhaa kauhtunutta trikoopaitaa. Mitään ohjetta tai mallia ei ollut, vaan fiilispohjalta lähdin kehittelemään. Hameeseen katsoin hieman koko-osviittaa yhdestä Mintun hameesta.

1020709.jpg

Paitaa on viilattu vielä kuvan ottamisen jälkeen, mutta ompelukone ei ollut enää ihan parhaassa terässä, joten ei se siitä paljon paremmaksi muuttunut. Rypytyksiä tein lisää. Hattu on korruptiokaupanpäällinen karkkiostoksilta. Juhliin hameen alle puetaan vielä räyhäkän aniliininpunaista tylliä. Kai asusta tuli hyvä, kun mitään muuta ei nyt pidettäisi päällä :D. Eikä kuulemma ole yhtä hieno, kuin Petralla, vaan parempi.