Blogi on hyytynyt kesäteloille. Kuten meinaa käydä käsitöillekin. Ollaan eletty sen verran liikkuvaa elämää, että käsityöharrastus on kärsinyt. Lisäksi käsi on edelleen kipeä, eikä kestä paljoa neulomista, saati rikkaruohojen kitkentää tai nurmikon leikkuuta kerrallaan. Kipu tuntuu ranteesta kyynärpäähän asti - tarttis varmaan tehdä jotain...


1692193.jpg



Jotain pientä on käden krempasta huolimatta valmistunut. Kuopus sai juhannukseksi peikkovillikset kotimaisesta hahtuvasta ja kikkailijan värjäämästä huopasesta. Häntä on irroitettavissa, se kun ei varmaankaan ole maailman näppärin pitkien housujen punttiin sujautettava. Niinpä syksyn tullen pieni peikkolapsi voi pudottaa häntänsä. Vauvan siksak-myssy valmistui Novitan bambusta, ajatuksena on antaa se ystävän vielä vatsassaan kantamalle pienokaiselle, kunhan vauva joskus syksyn mittaan syntyy.



1692198.jpg1692199.jpg



Kasvivärjäyskurssilla syntyi kauniin sävyisiä lankoja, yritän saada ne kuvattua. Siitä varmaan seuraava postaus, kunhan kuvat on otettu. Ja esikoinen on tilannut kännykkäpussin itselleen. Eli toivoa on tulevistakin päivityksistä :). Mukavaa kesää kaikille blogiin kurkistelijoille!